SE C702 Cyber-shot

BunnypuNkgiRl
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Po Okt 20, 2008 21:28

SE C702 Cyber-shot

Príspevok od užívateľa BunnypuNkgiRl »

Chcem sa spytat,podla vas,oplati sa kupovat tento mobil? alebo ani nie. Končí mi paušál v orange a tento mobil majú v ponuke,tak etraz nad ním rozmýšľam. Ak ste mali nejaký problém s týmto mobilom,píšte sem,zároveň ak máte naň nejaký názor,bola by som za,aby ste sa vjadrili
Užívateľov profilový obrázok
Hawk
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
Kontaktovať užívateľa:

Re: SE C702 Cyber-shot

Príspevok od užívateľa Hawk »

Ahoj,

Ide v prvom rade o to, čo očakávaš od mobilu. Tento mobil je robený špeciálne pre aktívnych ľudí, je čiastočne odolný voči vode a takisto odolný voči prachu. Vstavaná funkcia tracker dokáže zaznamenať vzdialenosť aj rýchlosť, ktorou sa užívateľ pohyboval. Má tiež výborný foťák s rozlíšením 3,2 Mpx, dokáže nahrávať video v rozlíšení 320x240 bodov / 30fps. Má implementovanú A-GPS navigáciu, ktorá je síce obmedzená použitými aplikáciami, na základe faktu, že mobil nemá operačný systém.Takže použitá GPS aplikácia musí bežať na JAVE. Predinštalovaná je aplikácia Wayfinder 7, ktorá zrejme bude na prvý mesiac zadarmo a potom si ju treba zaplatiť. Displej je tiež veľmi dobrý, s rozlíšením 320x240 bodov, farebným rozlíšením 262 000 farieb a uhlopriečkou 2,2". Vnútorná pamäť je uspokojivá - 160 MB, ale podstatnejšie je, že sa dá rozširovať kartami Memory Stick Micro. Na prenos dát sú k dispozícii všetky dôležité služby ako GPRS, EDGE, UMTS A HSDPA. Na prenos dát medzi inými zariadeniami sa dá použiť aj bluetooth s podporou A2DP. C702 tiež podporuje videohovory, ktoré môžeme realizovať pomocou vpredu umiestnenej VGA kamery. K PC ho môžeme pripojiť aj pomocou USB kábla a C702 sa načíta ako klasický USB kľúč, alebo externý hard disk. Batéria by tiež mala vydržať dosť dlho.
Aby som to zhrnul, ak si aktívny človek a potrebuješ mobil, ktorý by bol čo najviac odolný voči vonkajším vplyvom a bol nabitý čo najviac funkciami, mal dobrý foťák a vedel nahrávať celkom obstojné video, tak SE C702 je momentálne veľmi dobrá voľba.
BunnypuNkgiRl
začiatočník
začiatočník

Hawk,veľká vďaka za tvoju recenziu,už len počkať,aby som si ho mohla vziať ;) fakt ďakujem
BunnypuNkgiRl
začiatočník
začiatočník

Ešte taká malá pod otázka..ako je na tom reproduktor?...lebo na SE w810i je slabší,aspon,nie je tak "hlučný" ako u niektorých iných SE-čkach..vďaka vopred za odpoveď :)
Will
pokročilý
pokročilý
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:52

Príspevok od užívateľa Will »

pri repraku by som skor velke zazraky necakal, nasiel som testy, v ktorych ten chlapik popisuje zvuk ako trochu plechovy a zaroven dunivy, ze celkova reprodukcia zvuku by mohla byt na vyssej urovni, ale inak si myslim, ze by to mohol byt dobry fone :)
martin3719
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2008 18:15

Príspevok od užívateľa martin3719 »

čaute
ja už tento telefon mam, no potrebujem radu.

Chcem sa spytat na fotak- robi mi to dost rozmazane fotky. Aby fotka nebola rozmazana, predmet alebo osoba, ktoru fotim, musi byt v absolutnom pokoji!
Skušal som sa hrať s nastaveniami, no prišiel som len na to, že je to lepšie len vtedy, ked nastavim v Scénach možnosť Šport. No pri tomno nastaveni ma fotka o dost mižšiu kvalitu!

Vie mi niekto poradit, alebo pomoct? budem velmi vdačny za každu reakciu!

diky
justin80
pokročilý
pokročilý
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53

Príspevok od užívateľa justin80 »

Cau martin3719,
ja sice tento mobil nemam, ale pocul som uz od viacerych, ze ich fotky su rozmazane, povedal by som, ze je to prave tym, ze tento mobil je v prvom rade pre sportovo zalozenych ludi a preto si v SE dali zalezat hlavne na sportovom rezime fotenia. To ale urcite nie je dobre, ak to je na ukor bezneho fotenia. Neviem ako je to s novou verziou firmware, ale mozno by som skusil to, tieto veci sa niekedy podchytia v novsej verzii.
sonyw810
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: So Jan 24, 2009 13:03

Re: SE C702 GPS

Príspevok od užívateľa sonyw810 »

Zdravím všetkých....mam tento telefón ale neviem ako použivať GPS....potrebujem k tomu nejakú Java aplikáciu alebo stačí spustiť tu aplikáciu Wayfinder7...na internete som našiel kopu návodov na použivanie GPS, skúšam isť podľa pokynov ale to je všetko po anglicky a vôbec to tak nefunguje ako v návode.....neviete mi niekto poradiť alebo ukázať ako sa s tým narába? niečo čo skutočne funguje...za všetko vopred ďakujem s pozdravom sony.....
sonyw810
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: So Jan 24, 2009 13:03

Príspevok od užívateľa sonyw810 »

BunnypuNkgiRl napísal:Chcem sa spytat,podla vas,oplati sa kupovat tento mobil? alebo ani nie. Končí mi paušál v orange a tento mobil majú v ponuke,tak etraz nad ním rozmýšľam. Ak ste mali nejaký problém s týmto mobilom,píšte sem,zároveň ak máte naň nejaký názor,bola by som za,aby ste sa vjadrili
ja som ho kúpil a som s nim spokojný....neviem síce čo od telefónu očakávaš...ma to celkom dobre funkcie a podla mňa je to dobrý výber....
Napísať odpoveď