Telefon do 250€
Telefon do 250€
Zdravím chalani , idem si kupovať druhý telefon , no moc sa do toho nevyznám , čo najlepšie by ste mi poradili za tie peniaze ? uhlopriečka do 5 palcov , 5.5 je už moc , aspon aby mal hd display, a LTE ked tak vedel by som prihodit 20-30e.Ďakujem všetkym za odpoved.
Re: Telefon do 250€
Je toho viac, čo spĺňa tvoje požiadavky, napríklad:
Huawei P8 Lite
Meizu M2
LG Zero
Samsung Galaxy A5
Huawei P8 Lite
Meizu M2
LG Zero
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy S23 Ultra
čo tak LeTV1s alebo LETVx600 alebo XIAOMI RedMi Note 2 ? je to dual sim , má LTE, 8jadro 3GB ram ? , či sa neoplatí isť do tych činskych značiek ? a ešte jedna otázka ked jeden s tych mobilov nepodporuje LTE na frekvencii 800mhz ale až na vyššich a čo som pozeral O2 ponuka LTE na prave frekvencii 800Mhz , čiže mi LTE nepojde ? iba klasické 3G ? .
Naposledy upravil/-a tuner2000 v Št Feb 11, 2016 15:18, upravené celkom 1 krát.
Ak chceš používať LTE, tak Xiaomi nekupuj, nepodporuje európske LTE.
LeTV S1 je na tom s LTE trochu lepšie, ale tiež nemá všetky Európske LTE pásma.
Ak chceš ísť do číňana, tak potom odporúčam Elephone P8000, alebo novšiu P9000.
A v každom prípade sú to telefóny s minimálne 5,5 palcovým displejom, čo si písal, že nechceš.
Všeobecne v oblasti do 5 palcov je "zaujímavých" telefónov pomenej.
LeTV S1 je na tom s LTE trochu lepšie, ale tiež nemá všetky Európske LTE pásma.
Ak chceš ísť do číňana, tak potom odporúčam Elephone P8000, alebo novšiu P9000.
A v každom prípade sú to telefóny s minimálne 5,5 palcovým displejom, čo si písal, že nechceš.
Všeobecne v oblasti do 5 palcov je "zaujímavých" telefónov pomenej.
Samsung Galaxy S23 Ultra
Znamená to že na tom LeTV S1 by tiež nešlo to LTE ? vôbec ? pozeral som ten elephone , no moc ma nezaujal sice ma tie pasma LTE , ale vykonovo zase stráca na tieto . Hej chcel som do 5 palcov ale našiel som tie čínske telefony tak som chcel vedieť ako na tom sú 

Znamená to, že na niektorých miestach ti LTE nepôjde, lebo bude na frekvencii ktorú telefón nepodporuje. (napríklad. v meste A ti LTE bude fungovať, lebo tam beží na frekvencii 2100, ale v meste B ti fungovať nebude, lebo tam beží na frekvencii 800 ktorú telefón nepodporuje - toto ber len ako príklad).
Inak je ešte elephone vowney, ale je to novinka ktorú ešte veľa ľudí nemá.
Inak je ešte elephone vowney, ale je to novinka ktorú ešte veľa ľudí nemá.
Samsung Galaxy S23 Ultra
ten posledny čo si mi poslal je slušný ale už aj cena je niekde inde. navyše neviem kde sa dá objedať , najradšej by som tu zo slovenska
http://www.aliexpress.com/w/wholesale-e ... Id=5090301
Je to novinka, takže na Slovensko ešte nedorazil.
Je to novinka, takže na Slovensko ešte nedorazil.
Samsung Galaxy S23 Ultra
215 neni zlá cena , samozrejme ked pripočítam poštovné ...aj tak to neviem s tychto zahraničných stranok objednávať , ešte ked tam potrebuješ paypal alebo čo to je
nevyznám sa do toho
inak na bazoši (českom ) sa už objavili jeden tam stojí okolo 300e

Inak ako to je s tym one plus one , ten tiež nema podporu tej 800Mhz siete LTE ? neni nejaka medzinarodna verzia ? 
EDIT : Nakoniec idem brať ten LeTV one (x600) .

EDIT : Nakoniec idem brať ten LeTV one (x600) .