Nokia N85 a WIFI

Diskusia o mobilnom internete (GPRS, EDGE, UMTS, Wi-Fi a iné)
smay
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi Máj 22, 2009 15:09

Nokia N85 a WIFI

Príspevok od užívateľa smay » Pi Máj 22, 2009 15:12

Poradte prosim kde najdem na N85 nastavenie TCP/IP protokolu pre wifi. Uz som prehladal vsetko a nic. Dokonca som aj navod cital (co ja nikdy nerobim) a ani v navode nic.

Užívateľov profilový obrázok
Dragon
pokročilý
pokročilý
Príspevky: 66
Dátum registrácie: St Aug 13, 2008 10:01

Re: Nokia N85 a WIFI

Príspevok od užívateľa Dragon » Pi Máj 22, 2009 15:31

smay napísal:Poradte prosim kde najdem na N85 nastavenie TCP/IP protokolu pre wifi. Uz som prehladal vsetko a nic. Dokonca som aj navod cital (co ja nikdy nerobim) a ani v navode nic.
Cau Smay,

pokial viem, na mobiloch nie su ziadne TCP/IP nastavenia, aky presne mas problem s wifi? Inak ti internet ide? EDGE, GPRS... alebo po zosynchronizovani s pocitacom?

Daj vediet, vyriesime :)

smay
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi Máj 22, 2009 15:09

Re: Nokia N85 a WIFI

Príspevok od užívateľa smay » Pi Máj 22, 2009 16:05

problem je ten ze mam doma v routri vypnute dhcp takze mam pevne ip adresy koli smerovaniu portov. potrebujem v mobile nastavit ip adresu, branu a DNS server

smay
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi Máj 22, 2009 15:09

Re: Nokia N85 a WIFI

Príspevok od užívateľa smay » Pi Máj 22, 2009 16:17

A internet mam v mobile cez EDGE to funguje bez problemov, ale doma mam dsl a potrebujem sa nan cez wifi napojit. Co mi na PDA ktory som mal predtym slo bez problemov.

smay
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Pi Máj 22, 2009 15:09

Re: Nokia N85 a WIFI

Príspevok od užívateľa smay » Pi Máj 22, 2009 17:27

NO slava nasiel som to. Dakujem tvorcom symbianu za znicene nervy a dakujem Dragonovi za ochotu.

Užívateľov profilový obrázok
Dragon
pokročilý
pokročilý
Príspevky: 66
Dátum registrácie: St Aug 13, 2008 10:01

Re: Nokia N85 a WIFI

Príspevok od užívateľa Dragon » So Máj 23, 2009 12:18

a kde su presne tie nastavenia? Daj pls vediet, ak by mal niekto podobny problem ;-)

Napísať odpoveď