5230 dual sim- nefunkcni emergency call, ani sim

Xiaomi, Huawei, BlackBerry a iné...
Dephisto
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: So Júl 16, 2011 10:22

5230 dual sim- nefunkcni emergency call, ani sim

Príspevok od užívateľa Dephisto » So Júl 16, 2011 10:30

Dobrý den,
dovezl jsem si mobil a je to záhada. Vypadá stejně jako Nokia 5230, ale je na dvě sim a zdá se, že nemá gps. Když telefon zapnu bez sim karet, tak mi ukazuje sílu signálu, ale emergency call nefunguje - napíše mi unable to connect.
Když dám sim karty, píše mi to offline u obou, ale nabídky sim karet v mobilu mám, i telefonní čísla..A dual sim mám aktivní, i obyčejný profil..
Dokonce se mi na chvíli mobil připojil k operátorovi (offline přeskočilo na VODAFONE CZ) a dostal jsem smsku, nicméně jsem se na to číslo nedovolal. Smazal jsem GSM profily, snažil jsem se smazat i všechny GPRS profily, ale jeden tam pořád zůstal. Dá se nějak přehrát software?
Má někdo nápad, kde je chyba ? Mělo by v tom fungovat i 3G, ale zatím žádnou simku s touto fcí nemám, ale zástupce prodejce mi psal, že právě smsky s 3G v tom nefungujou.
Díky moc, D.M.

Užívateľov profilový obrázok
Kraken
..........................
..........................
Príspevky: 216
Dátum registrácie: Ut Feb 19, 2008 19:27

Re: 5230 dual sim- nefunkcni emergency call, ani sim

Príspevok od užívateľa Kraken » So Júl 16, 2011 22:15

Ahoj,
A odkial si tento mobil doviezol? Ma nejake typove oznacenie? Vyskusal by som obnovit tovarenske nastavenia mobilu, ak tam najdes takuto moznost.

Dephisto
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: So Júl 16, 2011 10:22

Re: 5230 dual sim- nefunkcni emergency call, ani sim

Príspevok od užívateľa Dephisto » Po Júl 25, 2011 13:43

Je objednan z www.dealextreme.com, typ 5230...na fotkach to vypada jako normalni nokie. Vyrabi takovy typ myslim pro Spanelsko-2 sim..Tovarni nastaveni jsem zkousel, i jednu sim, dve sim, daval jsem i novou sim(neposkrabanou) .. nic. Chtel bych zkusit prehrat software, ale nevim jak-orig. od nokie v tom neni..vypada to jak cinska kopie. Mam z dealextreme i jiny mobil W007 a ten funguje dobre. Neslo by pripadne prehrat software z nej? ale hodne se to vnitrne lisi..Pripadne me napada nejaky spatny kontakt u 'vysilace' mobilu-kdyz nejde emergancy call, ale po case mi prisla sms..Mobil rozdelam v poho, ale jak to najit je problem..Chci zkusit jeste nastavit GSM a GPRS rucne..

Napísať odpoveď