Samovolný reštart xperia L

emilbiker
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 20:12

Samovolný reštart xperia L

Príspevok od užívateľa emilbiker » Št Máj 15, 2014 20:25

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na problém s mojim L-kom. Začal sa mi svojvolne opakovane vypínať a zapínať. Už je stým tretí krát v oprave. Najprv prehrali softvér potom vymenili základnú dosku. Po oprave vydržal prvý krát 5 dní a druhý krát 2 dni. Nemáte s tým niekto skúsenosti čo by to mohlo spôsobovať?

Mino
TOP profík
TOP profík
Príspevky: 290
Dátum registrácie: St Aug 06, 2008 15:30

Re: Samovolný reštart xperia L

Príspevok od užívateľa Mino » St Máj 21, 2014 20:23

Moze to byt mnozsto veci, napriklad aj studeny spoj. A na tu opravu nemas zaruku? A ak bol opravovany v ramci zaruky nemalo by platit pravidlo, ked ho na treti krat neopravia, mas narok na novy?

emilbiker
začiatočník
začiatočník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 20:12

Re: Samovolný reštart xperia L

Príspevok od užívateľa emilbiker » Pi Máj 23, 2014 13:12

Mino napísal:Moze to byt mnozsto veci, napriklad aj studeny spoj. A na tu opravu nemas zaruku? A ak bol opravovany v ramci zaruky nemalo by platit pravidlo, ked ho na treti krat neopravia, mas narok na novy?
Ahoj. Dík za odpoveď. Ano to máš pravdu a bol opravovaný už tretíkrát v rámci záruky a myslel som si že mi už vrátia peniaze ale naposledy mi ho vrátili v poriadku s tým že reklamácia nie je uznaná, lebo len obnovili výrobné nastavenia a telefón funguje, ale mne sa s ním vôbec nedalo nič robiť, stále sa dookola reštartoval aj ja som sa pokúšal urobiť to výrobné nastavenie, ale mne sa to nepodarilo, lebo ako hovorím stále sa reštartoval, bol horúci a za dve hodiny batéria klesla o 50%. A čo je zaujímavé, že na posledy mi dali náhradný telefón samsung a ten mi to urobil tiež po nejakom čase! Takže si myslím že chyba bude v nejakej apke čo som používal na oboch mobiloch, alebo pamäťovka a tú som pre istotu teraz naformátoval. Zatial to funguje, uvidíme do kedy. :?:

Napísať odpoveď