pls ak wiete neico skuste mi poradit THANKS ........
Problem s pamatou Nokia E66
Problem s pamatou Nokia E66
Cavte .. mam e66 .. a mam taky problem ze ukazuje mi ze nemam pamat .aj ked som uz setko skoro vymazal a wiem ze tam mam minimalne 40MB .. takze tak.. napadlo ma nieco take ze ci to nemoze byt ako som mal kedysi problem s PC ..tiez nebolo pamati.. potom som si vsak stiahol C cleaner ..a odstranilo wsetky docasne pamate a tak.. wacsinou sa na PC staneč toto ak je clowek casto na nete.. a na monile som welmi casto na nete cez wifi.. nemoze to byt tym?? alebo ja nwm .. co s tyM? ... inak napadlo ma ze resetnem fon.. cize naformatujem pomocou toho cisla .. cez mriezku ale nwm ake je to uz.. ale to nechcem sprawit lebo mam w mobile asi 3000 sms a chcem ich tam mat a nechcem ich vymazat. a na Pam.kartu ich newim dat.. asi cez nejaky program nie?? .....
)
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Problem s pamatou Nokia E66
Cau,
vsetky udaje si najprv samozrejme zazalohuj, mozes napriklad cez Nokia PC Suite:
alebo skus novu aplikaciu Syncphony, ak by si ju skusal, daj vediet ako si s nou spokojny:
kod na master reset je potom *#7370#
nasledne musis zadat svoj bezpecnostny kod, ak si ho predtym nemenil, tak predvoleny je 12345
vsetky udaje si najprv samozrejme zazalohuj, mozes napriklad cez Nokia PC Suite:
Kód: Vybrať všetko
http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/nokia-pc-suite/download#10Kód: Vybrať všetko
http://www.syncfony.com/index.htmlnasledne musis zadat svoj bezpecnostny kod, ak si ho predtym nemenil, tak predvoleny je 12345
Re: Problem s pamatou Nokia E66
Dikes za info.... Ale urobil som to inak
... V priecinku Pamat telefonu som nasiel zalohovanie Telefonu na pam.kartu .... a ten master reset pomohol.. hned mi naskocilo vysse 50MB ... inak Pc suite mam a to druhe som skusal ale nwm preco ale neslo mi to spustit ...