mám už dlho Sony Ericsson w200i, ale pravdepodobne v blízkej budúcnosti prestane reagovať vstup pre slúchadlá, pretože mp3 prehrávač je na ňom vlastne najvyužívanejšia funkcia (chodím behať), dokonca viac než samotné telefonovanie.
Pod spojením "rozšírené mp3" mám na mysli funkciu, ktorá by si pamätala miesto aspoň dvoch prerušených prehrávaní - teda počúvam jeden "zoznam skladieb", preruším počúvanie a zapnem druhý "zoznam skladieb", pričom si zariadenie zapamätá miesto prerušenia prvého zoznamu a môžem sa k nemu neskôr vrátiť a spustiť prvý zoznam z toho miesta, kde som prestal. Dúfam, že som to napísal zrozumiteľne
Čo sa týka samotného mobilu, rád by som zostal pri klasickom, tlačidlovom - veľký, prípadne dotykový displej je pre mňa úplne nepodstatný, ako aj množstvo iných podivných funkcií ...
Mal by ale mať určite univerzálny vstup pre slúchadlá.
Čo sa týka pamäte, bohato mi zatiaľ stačí rozšírenie 2GB pamäťovou kartou (a zvykol som si na mechanické ovládanie hlasitosti umiestnené na vonkajšom plášti môjho mobilu, to by som možno oželel).
Ďakujem za prípadné tipy
PS: Tip na zakúpenie samostatného mp3 prehrávača, som už zvažoval ... behať s dvomi zariadeniami vo mne vyvoláva spomienky na zrýchlené presuny s veľkou poľnou, malou poľnou, plynovou maskou a inými, k behu potrebnými vecami ... som už vo veku, keď si možno pri tejto zdraviu prospešnej činnosti budem musieť privolať zdravotnú pomoc, preto by som rád zostal pri tom spojení mobil+mp3