SWAN - čo si myslíte o novom operátorovi?
- Gaaspi
- pokročilý
- Dátum registrácie: St Feb 29, 2012 18:21
- Kontaktovať užívateľa:
SWAN - čo si myslíte o novom operátorovi?
Konečne nám uzrel svetlo sveta aj 4-tý operátor. Čo som sa dopočul/dočítal tak to bude na 99% práve SWAN ktorý tu už prevádzkuje WiMAX siete a tým pádom už aj akú takú infraštruktúru má. Vraj existujúce vysielače vedia prepnúť na LTE a takto hneď konkurovať, ostatné veci ako hovory sa chcú dohodnúť prozatím na nejakom národnom roamingu s konkurenciou. Čo hovoríte vy? Prejdete k nim? Počkáte si ešte taký pól rok že ako sa to vyvinie a podľa toho?
Tomáš
Re: SWAN - čo si myslíte o novom operátorovi?
Som zvedavy ako zamiesaju trh, musi im ale niekto najprv spristupnit vysielace v ramci narodneho roamingu, nevies kto to bude?
- Gaaspi
- pokročilý
- Kontaktovať užívateľa:
Vraj ešte rokujú... Ale nech sa dohodnú s kýmkolvek, existujúci operátori už majú ako tak siete dobré. Radšej by som bol za Telekom, tak z fleku prejdem tam.
Tomáš
Ja som zvedavy hlavne na tie uvadzacie akcie 

- Gaaspi
- pokročilý
- Kontaktovať užívateľa:
Treba ľudia sledovať a číhať čo a ako
A keď to bude dobré tak prejdeme tam aj s číslom a je. Ináč aj O2 aha čo vyviedli, rušia dobíjanie za 3 eurá... Ďalší dôvod ísť na SWAN aj čo mali niektorí operátori dobré aj to rušia a nový to môžu využiť.

Tomáš
swan jse mi vždy líbil kvůli wimax tak tedy uvidím jaké služby nabídnou.... určitě bych ji doporučila aby hlavně zlepšili data na Slovensku.
Nejake informacie, odkedy nastupia na SK trh?
oni již na SK trhu jsou.... co je sleduji mají celkem zajímavé produkty.... je ale pravda, že na celém území no hlavní podmínku stát se operátorem splnily.... to je to o vnitřním roamingu. Asi bych doporučila sledovat jejich blog
- Gaaspi
- pokročilý
- Kontaktovať užívateľa:
Akosi neviem nájsť u swanu služby klasického operátora že simkarta do mobilu (volanie/sms) na kredit. Lebo na stránke majú nejaké reklamy na internet či telkáč ale ja sa zaujímam o klasickú mobilnú službu že simkarta s dobíjaním kreditu a nejaké volania minuta za dobrú cenu či sms za dobrú cenu.
Tomáš