Dobry den,chcel by som vas poprosit o radu,ak dostanem na Xperiu X10mini - MMS-ku,správa aj s obrázkom sa prijme v poriadku a chcel by som len prijaty obrazok ulozit medzi foto do mobilu.
Dakujem za odpoved
Xperia X10mini
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Xperia X10mini
Zdravim,
pri zobrazeni MMS spravy by mala byt pristupna moznost editovania MMS spravy, pripadne preposlania MMS spravy dalej, ked sa dostanes do tohto modu, malo by sa dat pohybovat medzi jednotlivymi komponentami MMS spravy, teda po prejdeni napriklad na obrazok by sa mal dat samostatne ulozit.
pri zobrazeni MMS spravy by mala byt pristupna moznost editovania MMS spravy, pripadne preposlania MMS spravy dalej, ked sa dostanes do tohto modu, malo by sa dat pohybovat medzi jednotlivymi komponentami MMS spravy, teda po prejdeni napriklad na obrazok by sa mal dat samostatne ulozit.
dakujem za odpoved, ale tam mi ponuka len take moznosti ako Ulozit ako tapetu alebo foto priradit ku telef.zoznamu
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Skus to teda ulozit ako tapetu a potom sa pohrabat niekde medzi ulozenymi obrazkami. Ked to uz raz ulozi ako tapetu, niekde to musi aj fyzicky ulozit. Potom si obrazok presunies kam potrebujes a zmenis tapetu na povodnu...
Zdravim
prosim vas neviete mi poradit kde najdem v x 10 mini dakeho spravcu suborov alebo co lebo neviem poslat ani hudbu ani obrazky cez bluetooth aj dake aplikacie sikovne na stiahnutie keby ste mi poradili
dakujem
prosim vas neviete mi poradit kde najdem v x 10 mini dakeho spravcu suborov alebo co lebo neviem poslat ani hudbu ani obrazky cez bluetooth aj dake aplikacie sikovne na stiahnutie keby ste mi poradili
dakujem
Poradite dakto?
- mobilmaniac
- TOP profík

- Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53
Treba hladat aplikacie na operacny system Android 1.6, to je system, na ktorom bezi Xperia X10 mini. Skus pogooglit, je toho velmi vela, takze mas z coho vyberat, aj tu na fore je specialna sekcia pre tento operacny system, ak najdes nieco zaujimave, mozes to sem pridat
Su tam uz pridane nejake aplikacie, pozri: http://mobilforum.sk/viewforum.php?f=56