Dobry den.
Poprosila by som vas o radu. Mam novy mobil XPeria Ray. Vsetko zatial v pohode, funkcie aj vzhlad su uzasne pre mna. Akurat si neviem dat rady s pretriedenim fotiek a obrazkov do priecinkov. Napriklad chcem chcem priecinok, kde budu iba fotky s rodinou, potom priecinok, kde budu fotky s kamaratkami, potom priecinok kde budu napriklad sukromne fotky, ktore nemusi kazdy vidiet. Nech to mam pekne potriedene, nie chaoticky, jedna fotka cez druhu, ako teraz.
Na "uvodnej" obrazovke som nasla funkciu Skratky a v nej sa da vybrat aj priecinok a dat ho na "uvodnu" obrazovku. Dobre, aj ho tam prilepim. Problem je, ze tam to konci, netusim, ako dat dany obrazok alebo obrazky do toho konkretneho priecinka.
Predtym som mala SE K510 a v pohode som si vytvarala priecinky a ukladala tam fotky a obrazky.
Velmi pekne dakujem za pomoc.
xperia ray a priecinky s obrazkami
Re: xperia ray a priecinky s obrazkami
Caf, odporucam stiahnut ti nejaky file explorer z Android Marketu, alebo Total Commander. Tieto programy ti otvoria moznost prace so subormi. Potom klasickym sposobom presunies do konkretnych priecinkov subory ktore potrebujes.