Nokia N85 a WIFI
Nokia N85 a WIFI
Poradte prosim kde najdem na N85 nastavenie TCP/IP protokolu pre wifi. Uz som prehladal vsetko a nic. Dokonca som aj navod cital (co ja nikdy nerobim) a ani v navode nic.
Re: Nokia N85 a WIFI
Cau Smay,smay napísal:Poradte prosim kde najdem na N85 nastavenie TCP/IP protokolu pre wifi. Uz som prehladal vsetko a nic. Dokonca som aj navod cital (co ja nikdy nerobim) a ani v navode nic.
pokial viem, na mobiloch nie su ziadne TCP/IP nastavenia, aky presne mas problem s wifi? Inak ti internet ide? EDGE, GPRS... alebo po zosynchronizovani s pocitacom?
Daj vediet, vyriesime

problem je ten ze mam doma v routri vypnute dhcp takze mam pevne ip adresy koli smerovaniu portov. potrebujem v mobile nastavit ip adresu, branu a DNS server
A internet mam v mobile cez EDGE to funguje bez problemov, ale doma mam dsl a potrebujem sa nan cez wifi napojit. Co mi na PDA ktory som mal predtym slo bez problemov.
NO slava nasiel som to. Dakujem tvorcom symbianu za znicene nervy a dakujem Dragonovi za ochotu.
a kde su presne tie nastavenia? Daj pls vediet, ak by mal niekto podobny problem