Nabíjanie Sony Ericsson K750i
Nabíjanie Sony Ericsson K750i
Dobry den. Mam sonyericson k750i a mam problem s nabijanim. moze byt problem v nabijacke alebo to je v mobilnom telefone???
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Nabíjanie Sony Ericsson K750i
Ahoj, predpokladám, že máš problém so štandardnou stolovou nabíjačkou. K SE K750i by mal byť priložený aj kábel na pripojenie k PC cez USB port, ak máš nainštalované potrebné aplikácie v PC (z CD priloženého k mobilu), mobil by sa ti mal začať automaticky nabíjať po pripojení k PC. Keď sa začne nabíjať, problém je v tvojej stolovej nabíjačke, keď sa nabíjať nezačne, problém je v mobile 
dobre tou stolovou nabijackou myslis normalny adapter do zasuvky z ktoreho ide kablik do mobilu???
(s takym pojmom som sa este nestretol)
(s takym pojmom som sa este nestretol)
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
Ano, myslel som klasickú nabíjačku, na jednej strane adapter do zásuvky, na druhej strane konektor do mobilu. Vyskúšal si nabíjanie cez USB port v PC?
fajn skusal som cez PC neslo to ale nemam nainstalovane ovladace a usb kabel nema take pini ako nabijacka. potom som ho nabijal u sesternice slo to len ked som riadne pohol s kablom tak na chvilu prestal a vcera ked ho siel dat zase nabijat sa nabil bez vypadkov tak neviem co je s tym 
- Hawk
- _________________

- Kontaktovať užívateľa:
Zrejme nemáš dobrý USB kábel, pretože ten sa napája rovnako ako klasická nabíjačka zo spodku telefónu, teda musia mať s klasickou nabíjačkou rovnaké konce. Keď ti to ale raz ide a raz nejde, nezávisle od kábla, keďže u sesternici ti to išlo na jej kábli, povedal by som že máš zaprášený, resp. znečistený konektor na spodku mobilu. Skús ho vyčistiť, prefúkať, prípadne dať dole kryty mobilu a potom prečistiť.
dik vyskusam len co budem mat cas
dik za radu zatial to ide