SE xperia x2 a aplikacie/facebook mobile

trubka13
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: So Jan 07, 2012 14:56

SE xperia x2 a aplikacie/facebook mobile

Príspevok od užívateľa trubka13 »

zdravim :D
chcela by som podotknut, ze som laik a nie velmi technicky typ, tak to tak prosim berte :)
mam SE xperia x2 a chcem sa hlavne opytat, ak by som si stiahla aplikaciu facebook mobile, avsak nemam zaplateny internet (chodim iba cez wifi) nebudem nic platit? nebude ma pripajat pokial nebudem pripojena atd?:D

a druha otazka.. v mobile mam aplikacie ako google maps a podobne.. tie su platene ci by mali ist aj cez wifi? lebo vzdy mi hodi daky protokol tak som to radsej este ani neskusala:D

dakujem
Užívateľov profilový obrázok
Hawk
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
Kontaktovať užívateľa:

Re: SE xperia x2 a aplikacie/facebook mobile

Príspevok od užívateľa Hawk »

Ahoj,

Pokial nemas zaplateny ziadny pausal pre datove sluzby, teda pripojenie na internet a budes vyuzivat iba free wifi, nebudes za nic platit. Staci mat nastavene pripajanie iba cez wifi.

Google Maps je zadarmo, potrebujes zase len pripojenie na internet, pokial teda vyuzijes free wifi, bude to opat zadarmo.

Treba len dat pozor, aby sa ti nespustali datove sluzby, ale aby si na internet pristupovala len cez free wifi, teda napr. cez tvoj router doma.

Kludne sa spytaj co potrebujes, na to sme tu ;-)
trubka13
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: So Jan 07, 2012 14:56

Príspevok od užívateľa trubka13 »

A kde si mozem nastavit pripajanie iba cez wifi? :)
Užívateľov profilový obrázok
mobilmaniac
TOP profík
TOP profík
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53

Príspevok od užívateľa mobilmaniac »

Z hlavy to presne neviem, uz nemam mobil s Windows Mobile, ale malo by to byt niekde v nastaveniach pre pripojenie, alebo sietove nastavenia.
Napísať odpoveď