Ahojte,
chcela by som sa opýtať na mobil Samsung M8800 (Pixon). Čítala som recenziu a pozdáva sa mi no zarazil ma rok výroby november 2008. Tak ja sa do mobilov vôbec nerozumiem tak dúfam, že mi tu poradíte. Mohol by ten rok výroby nejako ovplyvniť jeho funkcie oproti dnešným mobilom? Hľadala som niečo podobné, no teraz tie mobily sa mi akosi nepozdávaju. Ja by som chcela niečo s dobrým foťakom a s dotykovým displejom. Ešte raz dakujem za každú pomoc:)
Samsung M8800 (Pixon)
Re: Samsung M8800 (Pixon)
Ahoj,
netrapil by som sa tym, ze bol vyrobeny v roku 2008, aspon sa to odrazi na cene
Ma 8 Mpx fotak a ked ti ide hlavne o ten, tak je to OK, vie natacat aj celkom kvalitne video 720 × 480 bodov. Ma aj GPS, co sa ti urcite tiez zide, dokonca aj vystup na TV, co ti zabezpeci pozeranie fotiek na TV, niektore dnesne mobily tento vystup nemaju. Displej je dotykovy, aky potrebujes, akurat nepodporuje technologiu multitouch, ale to nie je nic, bez coho by si nemohla byt. Jedina vec, ktora by mne osobne chybala je podpora WiFi. Este by mi mozno chybal 3.5mm vystup pre klasicke sluchadla.
netrapil by som sa tym, ze bol vyrobeny v roku 2008, aspon sa to odrazi na cene
Re: Samsung M8800 (Pixon)
To, že je z 2008 si nemusíš moc všímať, za tie necelé 2 roky sa toho moc nezmenilo a pokiaľ ti vyhovuje parametrami a cenou tak kľudne do neho choď.
Samsung Galaxy S23 Ultra