Xperia X1
Re: Xperia X1
No, ja som to povedal iba vseobecne, mozne ze Xperia je iná, a má dobry kontrast. Inác kontrast sa dá nastavit, aby displej bol svetlejsí alebo tmavsí...
Ani ja som nevsimol také problémy ze nevidno na displeji nics v silnom svetle. Podla mna je trochu pomaly ale nie kôli hardvéru ale kôli softvéru.
SE Xperia má aj iné chyby....nie? Pre mna je prílis tazká a komplikovaná. A nemám rada farby v ktorých to vyrobili.
-
simona2626
- začiatočník

- Dátum registrácie: Ut Apr 07, 2009 13:44
u tychto telefónov nemozes pozerat vyzor, lebo nie je to prvorady. Obsah je dolezity. co vsetko vie ten mobil.. ked na to myslís, nebudes mat ziadne problémy:)
Dobre, s obsahom nemám problémy, ale ked kúpim mobil, kúpim len taký, ktorý úplne vyhovuje mne, takze mal by mat, taký dizajn, akú ja chcem. Lebo ked mi nepáci, len obsahovo, tak si to radsej nekúpim.
-
simona2626
- začiatočník

- Dátum registrácie: Ut Apr 07, 2009 13:44
súhlasím s tebou, úplne, ale ked taky seriózny telefón potrebujes, nemás sa zaoberat s vyzorom.. ale inác si taká, ako ja.. ani ja si nekúpim taky telefón, ktory nie je vhodny pre mna, co sa tyka vonkajsie vlastnosti tiez:)
prvy pohlad je najvyznamnejsí:) ked sa zamilujem do telefóna je mi jedno, ze co vie, a moje okolnosti co hovoria na neho:) no dobre, potrebujem aj to, aby aspon pár dolezité veci vedel:)
Precítala som uz vela vecí o Xperií, lebo zamujíma ma, chcem kúpit nový mobil. Vsetko sa mi páci, len ten video......hrozný....kto to vymyslel ??? Preco dali také agresívne video k Xperií? Nechodí to k tomu! Súhlasí niekto so mnou, ale som staromódna a je to fajn? 
nie si staromódna, dnes vsetci zaujímajú len o agresivite... nevieme nic robit proti tomu... ale tento video nie je zamerané na agresivitu, len na zbytocnost PC...
Ved zaruka je taka ako na vsetky ostatne elektronicke veci... podla EU zakovov.