mobilna tv na Nokia N73?
mobilna tv na Nokia N73?
zdravim Vas ... ako funguje mobilna tv na nokii n73 nejako cez bluetooth ? lebo ked to spustim tak vyhladava zariadenia neviete my poradit? dakujem 
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Re: mobilna tv na Nokia N73?
Nazdar,
Nokiu N73 mozes cez bluetooth napojit na externy prijimac DVB-H signalu. Takyto prijimac je napriklad Nokia SU 33W. Tu najdes detailne informacie, ako to cele funguje:
Nokiu N73 mozes cez bluetooth napojit na externy prijimac DVB-H signalu. Takyto prijimac je napriklad Nokia SU 33W. Tu najdes detailne informacie, ako to cele funguje:
Kód: Vybrať všetko
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_SU-33W_UG_sk.pdfRe: mobilna tv na Nokia N73?
zdrawim
Alebo mozes pozerat cez rozne linky ako su napr. : .....a pod.
ale to asi nebude pre teba vyhodne pretoze by si to mal spoplatnene ...pokial nemas nejaky vyhodny pausal ....cize najvyhodnejsie je to cez wifi ...
Alebo mozes pozerat cez rozne linky ako su napr. :
Kód: Vybrať všetko
rtsp://stream.the.sk/live/ocko/ocko-3ha.sdp ale to asi nebude pre teba vyhodne pretoze by si to mal spoplatnene ...pokial nemas nejaky vyhodny pausal ....cize najvyhodnejsie je to cez wifi ...
- mobilmaniac
- TOP profík

- Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:53
Re: mobilna tv na Nokia N73?
@ skosinho
Skusal som ten link, ale vypisovalo mi Failed to find network... Skusal som to na Xperii s Windows mobile a Operou prehliadacom. Ako presne sa ten link spusta?
Diky!
Skusal som ten link, ale vypisovalo mi Failed to find network... Skusal som to na Xperii s Windows mobile a Operou prehliadacom. Ako presne sa ten link spusta?
Diky!