internet v mobile
internet v mobile
z orange som si zobral majster paušál mám tam že 25 mb internet zadarmo....od čoho to závisí ...kolko možembyt na internete aby som tych 25 mb neprekročil
Re: internet v mobile
Nazdar, kolko mozes byt na internete je takto tazke povedat, zavisi co vsetko budes robit
Kazdopadne do prenesenych dat sa ti rata vsetko, teda prijate data, odoslane data, prijate emaily a odoslane emaily. Jednoducho vsetko kde sa vyuziva prenos dat. Ak sa nemylim, su z tohto vyradene iba MMSky, ktore ked odosielas a prijimas sa prepnu do MMS profilu a tym padom to spoplatnene nie je. Orange by ale mal mat nejaku sluzbu, kde si skontrolujes pocet prenesenych dat, ale da sa to nastavit aj na vacsine mobilov, takze si to mozes ustriehnut aj sam.
mam ten isty pausal a ja si to kontrolujem v mobile cez pocitadlo dat alebo si to skontrolujes cez orange world/moje linky/kontrola spotreby tam to mas ale zas denne aktualizovane.misho113 napísal:z orange som si zobral majster paušál mám tam že 25 mb internet zadarmo....od čoho to závisí ...kolko možembyt na internete aby som tych 25 mb neprekročil
co sa tyka dlzky pripojenia to zavisi od teba co robis, tie data ti mozu vydrzat cely mesiac alebo na druhej strane ich mozes vyuzit aj za 1 den.
Neviete náhodou, že u ktorého operátora môžem dostať mobil internet najvýhodnejšie???
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj, ak myslis cenovo najvyhodnejsi, tak momentalne je to O2 - 6€ mesacne, mobilny internet u nich je datovo neobmedzeny, pokial Ti nevadi prenosova rychlost, ktora je obmedzena EDGE technologiou.