Sony Ericson X Peria10 verzus Samsung i8910HD
Sony Ericson X Peria10 verzus Samsung i8910HD
Prosím, poradte mi.Ktorý z týchto dvoch mobilov si mám kúpiť.Veľmi pekne ďakujem.
Re: Sony Ericson X Peria10 verzus Samsung i8910HD
No ide o to čo od mobilu očakávaš. V tvojom prípade ide o dosť odlišné telefóny. Skôr by som očakával rozhodovanie medzi Satio a i8910 alebo medzi Hero a X10. Ty tu porovnávaš hodne odlišné telefóny, takže ak chceš poradiť musíš presnejšie určiť na čo chceš telefón používať.
Samsung Galaxy S23 Ultra
Ja viem,ze su to odlisne rady,ale chcem mobil so vsetkym vsade,aspon v ramci istych moznosti.
- Hawk
- _________________

- Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
- Kontaktovať užívateľa:
Presne ako napisal martin_g, ide hlavne o to,co od mobilu cakas a na co vsetko ho budes vyuzivat, skus nam to sem napisat a my ti poradime, ktory bude pre teba vhodnejsi
Aby som spomenul aspon zakladne rozdiely, X10 ma jemnejsi displej, s vacsim rozlisenim, i ked zase ponuka iba 65.ooo farieb, co ale bezny uzivatel nijak neregistruje. i8910HD ma zase vacsiu internu pamat a to 8GB oproti 1GB pri X10ke a tiez ma FM radio, ktore pri X10ke chyba. Oba mobily maju 8Mpx fotaky, ale i8910HD by mala ponukat nahravanie videa az v rozliseni 1 280×720 bodov. Tiez velmi zavisi od toho, ktore uzivatelske prostredie je ti blizsie, ci je to Android (X10), alebo Symbian (i8910HD). Osobne by som sa priklonil k Samsung-u i8910 HD.
Aby som spomenul aspon zakladne rozdiely, X10 ma jemnejsi displej, s vacsim rozlisenim, i ked zase ponuka iba 65.ooo farieb, co ale bezny uzivatel nijak neregistruje. i8910HD ma zase vacsiu internu pamat a to 8GB oproti 1GB pri X10ke a tiez ma FM radio, ktore pri X10ke chyba. Oba mobily maju 8Mpx fotaky, ale i8910HD by mala ponukat nahravanie videa az v rozliseni 1 280×720 bodov. Tiez velmi zavisi od toho, ktore uzivatelske prostredie je ti blizsie, ci je to Android (X10), alebo Symbian (i8910HD). Osobne by som sa priklonil k Samsung-u i8910 HD.