xperia x10 mini Pomoc
Re: xperia x10 mini Pomoc
dakujem ti velmi pekne...
tak dakujem za rady...
uz aj mam nejake aplikacie.. eln vzdy tomu enchapem ako sa dava priamo z pc do telefonu aplikacia..
... ale envadi..
Ja vobec enviem ako dat mapy do mobilu ....
to igo8 vobec enviem ako si dat do mobili pomooc.... 
Ahoj a na com si sa zastavil? Malo by to byt uplne jednoduche, postup je priblizne tento:
1. Vyber SD kartu z mobilu a vloz ju do citacky kariet v tvojom pocitaci / notebooku (pokial nemas citacku, musis sa dostat na SD kartu inym sposobom, napr. pripojis mobil ako externy disk k pocitacu / notebooku)
2. Pokial si stiahnes subor s priponou .zip, rozpakuj ho do root adresara tvojej SD karty
3. Nainstaluj prislusny subor s priponou .apk
4. Skopiruj potrebny obsah (mapy, poi, 3D, atd.) na SD kartu do adresara iGO\Content
5. Vloz SD kartu do svojho mobilu a spusti iGO z menu telefonu
1. Vyber SD kartu z mobilu a vloz ju do citacky kariet v tvojom pocitaci / notebooku (pokial nemas citacku, musis sa dostat na SD kartu inym sposobom, napr. pripojis mobil ako externy disk k pocitacu / notebooku)
2. Pokial si stiahnes subor s priponou .zip, rozpakuj ho do root adresara tvojej SD karty
3. Nainstaluj prislusny subor s priponou .apk
4. Skopiruj potrebny obsah (mapy, poi, 3D, atd.) na SD kartu do adresara iGO\Content
5. Vloz SD kartu do svojho mobilu a spusti iGO z menu telefonu
Ten igo8 nemozem nikde najst. bud su vymazane mapy alebo vobec 
A kde ho nevies najst? uz si ho nainstaloval a teraz ho nevies najst v mobile?
Nie to nebolo igo.. to bola nejaka somarina...... preto som tomu nechapal.. a ten igo neviem najst na nete...
kde ho mam stiahnut?

jevie mi niekto poradit??..... je nejaka aplikacia na 3G hovori?? alebo ako to je?? ja to nikdy neviem najst....
Ahoj, co myslis aplikaciou na 3G hovory? Ak myslis videohovory, tie mas bud automaticky aktivovane, alebo treba zavolat na infolinku operatora a zadarmo si ich aktivovat. Potom ti uz len staci mat telefon s kamerou na prednej strane a mozes videotelefonovat s inymi, ktori maju mobily, co tieto hovory podporuju. Inak prebehne len klasicky hovor. Spoplatnene by to malo byt rovnako ako klasicke hovory. Ak to mas aktivovane, prejdi na niekoho zo zoznamu v mobile a klikni na moznosti, kde by sa ti mala zobrazit aj moznost zahajit videohovor.
Este k tomu iGO navigacnemu systemu, tu je homepage pre iGO vo verzii Android
Ak hladas instalacku, tak ta nie je zadarmo, musis ju iba niekde vygooglit.
Kód: Vybrať všetko
http://www.igomyway.com/android/en/