Xperia X1

Užívateľov profilový obrázok
Hawk
Dátum registrácie: So Jan 05, 2008 05:06
Kontaktovať užívateľa:

Xperia X1

Príspevok od užívateľa Hawk »

Xperiu už mám nejakú tu chvíľu, jej klady a zápory som trochu rozpísal tu: http://www.mobilforum.sk/viewtopic.php?f=50&t=195

Ak chceš vedieť ešte niečo extra, ozvi sa, mám ju už celkom dobre preskúšanú a som s ňou dosť spokojný :)
konclu
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 11:07

Re: Xperia X1

Príspevok od užívateľa konclu »

No, zaujima ma tento mobil/Pc :) a hlavne jeho hlavné funkcie.... Ale tie som uz vycítal z parametrov. Videl som,ze má integrovany GPS-system, nevies, ako sa dá instalovat k nemu iGO...???
Hawk
Kontaktovať užívateľa:

Re: K800

Čo sa týka celkovo A-GPS v Xperii, satelity nájde veľmi rýchlo. Myslím si, že iGO patrí k jedným z najkvalitnejších navigácii súčasnosti. Na Xperiu ho nahodíš v podstate bez problémov, je akurát viazaný na pamäťovú kartu, takže do pamäte Xperie by som ho neinštaloval, ale to už aj z dôvodu 400MP internej pamäte. Jedinou nevýhodou iGO navigácie na Xperii je väčšia spotreba batérie, ako pri iných nie tak náročných navigáciách. Keďže ale väčšinou používaš navigáciu v aute, napojíš ju na autonabíjačku a problém je preč :) odporúčam 8-)
konclu
začiatočník
začiatočník

inac bez pripojenia kolko vydrzi tak asi?
Hawk
Kontaktovať užívateľa:

2 dni mi vydrží baterka pri bežnom používaní absolútne v pohode. Pritom ju vôbec nešetrím, pozerám video,počúvam mp3, sem tam navigácia, telefonujem priemerne.
treve77
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 17:37

Xperia X1

Príspevok od užívateľa treve77 »

Ahoj mám rád ten video a mobil taky ale musím jeste cekám na ten :( ale umim cekat :D
konclu
začiatočník
začiatočník

No, ja ked na mojej Nokie pocuvam hudbu, nevydrzi mi ani 2 dni... a neovláda tolko funkcie ako Xperia...
Hawk
Kontaktovať užívateľa:

Xperia má 2 chyby, ktoré sa nedajú prehliadnuť, prvou je dosť slabý reprák, stredy a hĺbky počuť len veľmi slabo a druhou chybou je fakt že má iba jednu a to dosť slabú prisvetlovaciu diódu, takže fotenie v noci je na dosť nízkej úrovni... Fakt ma to prekvapilo, pretože už starší K750i mal dve prisvetlovacie diódy a aj keď tie fotky boli trochu dožlta, boli celkom fajn. Pri Xperii by som v tomto čakal tiež krok vpred...
Eduard
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Po Mar 09, 2009 17:44

Príspevok od užívateľa Eduard »

Xperia je trosku drahy, ale vie vsetko co pocitac. A rada by som pozrela aj v skutocnosti
Martinko00
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Po Mar 09, 2009 17:49

Príspevok od užívateľa Martinko00 »

Vie niekto ze záruka je aká? Za odpoved vám vopred dakujem. Ahojte.
Napísať odpoveď