Zdravím, kúpil som cez inzerát MT Sony Ericsson Vivaz Pro a potrebujem radu. Vložím do neho SIM kartu orange, po zapnutí ju neodmieta ani nič iné, dokonca sa na chvíľu zjaví aj nápis Orange, no potom hneď zmizne. Indikátor signálu stále zobrazuje plných 5 čiar, no nedá sa na neho dovolať a volať z neho sa dá len na tiesňové čísla. V nastaveniach --> Pripojenia --> Sieť je hlásenie: "Sieť nedostupná". Je na orange blokovaný alebo je nejaký iný problém?
--------------
Takže po experimentovaní s telefónom prinášam nové informácie. Teraz po zapnutí ostane sieť dostupná už dlhšie, no len do chvíle, kým sa z neho nepokúsim zavolať alebo keď sa volá na neho. Vtedy sieť spadne a po reštarte telefónu opäť naskočí a tak by to mohlo ísť dokola. Zvláštne tiež je, že keď doň vložím inú SIM kartu tiež orange, tak tá ide úplne v pohode, ide z nej volať aj príjmať hovory a keď vložím svoju SIM kartu do iného telefónu tak takisto ide normálne, takže to vylučuje chybu SIM karty a vlastne i telefónu, tak ako to je?
Vivaz Pro - nejde sieť
Re: Vivaz Pro - nejde sieť
Vyskusaj niecim pritlacit SIMku ku kontaktom, mozno len dobre nedolieha. Napriklad papierikom.
Re: Vivaz Pro - nejde sieť
No neviem, lebo tá karta je ku kontaktom úplne natlačená, nie je tam už žiadne voľné miesto a nevojde tam nijaký tenký papierik. Chcel som skúsiť resetovať nastavenia telefónu, ale to si žiada nejaký blokovací kód a ja netuším, aký to je.