chystám sa v najbližšej dobe vziať mobil na paušál od T-Mobile. Keďže ponuka nie je nejak obzvlášť pestrá, do úvahy pripadajú tieto dva kúsky. Keď som sa ešte dávnejšie obhliadal po mobile, oslovil ma HTC, ale to bolo ešte niekedy na jar. Keďže mi ale bude končiť paušál, začal som sa včera obhliadať po mobiloch znovu a najviac ma zaujal Sony Xperia P. V podstate všetko hovorí za Xperiu, avšak odrádza ma na nej jedna vec - výdrž batérie. Síce nechápem ako mohli dať do takého mobilu len 1305 mAh batériu, ale to ja už neovplyvním. HTC má v tomto mierne navrch, avšak ide už o starší kúsok.
Využitie a požiadavky na mobil mám myslím klasické: denne nejakých 20-30 minút hovoru, hodinka počúvania hudby, hodinka surfovania na nete, sem-tam nejaké tie fotky a pod.
Keďže sa sám neviem rozhodnúť ktorý vybrať, potreboval by som Vaše rady. Najlepšie by bolo, eby sa vyjadrili majitelia, ako sú s nimi spokojný a hlavne ako je to s tou výdržou u Xperie, ale samozrejme som rád za akúkoľvek radu, keďže sám si neviem vybrať