Nokia E66 - problém s displayom

Ľubomír Hán
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Aug 21, 2009 08:57

Nokia E66 - problém s displayom

Príspevok od užívateľa Ľubomír Hán »

V záruke sa mi pokazil display (zrazu ráno pri zapnutí boli na ňom len priečne pásy a mobil sa obsluhovať tlačidlami). V opravovni mi povedali, že záruka sa na to nevzťahuje, lebo bol mechanicky poškodený (čo nie je pravda) a pýtali za opravu 250 €. Podobne sa pokazil tento telefón aj kolegovi, ktorému však spadol a jemu vymenili display v záruke zadarmo. Včera som stretol človeka, ktorý mi potvrdil, že aj on mal takto poškodený telefón a opravili mu ho za 27 €. Ukazoval mi Nokiu E75, ktorá už má pevnejší display a podobné ""prehýbanie" a zlomenie mu nehrozí ako pri E66. Predpokladám, že sa jedná o konštrukčnú chybu. Napíšte, prosím, svoje skúsenosti s E66. Ďakujem
Will
pokročilý
pokročilý
Dátum registrácie: St Júl 23, 2008 22:52

Re: Nokia E66

Príspevok od užívateľa Will »

Dobry den,
ak kolegovi telefon opravili v ramci zaruky a mate kupeny mobil na pausal a od rovnakeho operatora, tak by som sa skusil obratit na tu istu pobocku ako on. Ak to nie je mozne a musite ist iba do tej predajne, kde ste ho kupili, tak sa bud skuste porozpravat s veducim este raz, ked tam nejde o mechanicke poskodenie, alebo to potom riesit len cez nejaky lacny servis, ale to si uz bude treba obehat, alebo sa spytat toho znameho, ktoremu ho celkom lacno opravili. Chyba, ktoru opisujete mi ale pripada ako chyba displeja...
Napísať odpoveď