Ako spojit SE Satio s PC-MyPhoneExplorer?

artep13
začiatočník
začiatočník
Dátum registrácie: Pi Feb 05, 2010 14:03

Ako spojit SE Satio s PC-MyPhoneExplorer?

Príspevok od užívateľa artep13 »

Ahojte...zacinam byt zufala,nedari sa mi spojit moje Satio s MyPhoneExplorer. Hlasi mi,ze mu chyba driver /cdc comms interface/ a dalsia vec,ktora sa mi nedari rozlusknut je instalacia roznych aplikacii,tem a pod. s koncovkou .sis! Poznate nejake dobre stranky, odkial sa daju aplikacie stiahnut a su overene a hlavne kompatibilne so Satio? A smajliky v sms - nejaky napad?
Vie mi niekto poradit? Dakujem
Užívateľov profilový obrázok
martin_g
---------------------
---------------------
Dátum registrácie: Št Aug 21, 2008 13:37

Re: Ako spojit SE Satio s PC-MyPhoneExplorer?

Príspevok od užívateľa martin_g »

95% aplikácii pre nokia 5800 je kompatibilných so Satio (ja som zatiaľ našiel snáď len dve ktoré nešli)
Inštalácia sis - súbor .sis nahraj do telefónu, v telefóne spusti "Správca súborov", nalistuj daný súbor a potvrď ho, inštalácia sa sama rozbehne.
K tomu MyPhoneExplorer, skús najprv rozbehať SE PC Suite - ten nainštaluje potrebný driver a následne skús MyPhoneExplorer (ale overil by som si či je kompatibilný so Satio).
Samsung Galaxy S23 Ultra
artep13
začiatočník
začiatočník

Kazdu aplikaciu ktoru som si stiahla (a dokonca bolo napisane, ze je kompatibilna so Satio) a mala koncovku .sis, tak ked som spustila v MT instalaciu, tak mi napisalo, ze to nie je kompatibilne, skusila som asi 20 roznych aplikacii, tem a blbosti ale ani jedno nechcelo nainstalovat tak aby to fungovalo.
A pri instalacii, resp. pri zapojeni MT cez usb do PC, prebehlo hladanie, instalacia pc suite, vsetko zbehlo ok, len posledny driver spominany, mi nevedelo najst a pytalo to najprv instalacne cd, kt. v baleni nebolo. Tak ja uz neviem
martin_g
---------------------
---------------------

Ak je niektorý program určený pre nokia 5800 (poprípade má napísane, že aj pre Satio) kľudne ho môžeš nainštalovať aj keď zahlási, že nie je kompatibilný (pri inštalácii potvrď, že chceš v inštalácii pokračovať) a na 95% sa ti nainštaluje a bude normálne fungovať.
Skús túto hru

Kód: Vybrať všetko

http://www.resco.net/games/symbian/bubbles/download.aspx
A jedna téma:

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/348669609/S60_Hero_-_5th.rar
Čo sa týka SE PC Suite - ako sa pripájaš, cez kábel alebo cez bluetooth?
V balení síce žiadne CD nie je, ale všetko potrebné je na pamäťovej karte (SE ušetril na CD).
Samsung Galaxy S23 Ultra
artep13
začiatočník
začiatočník

Dakujem za uzitocne rady, pomohli. Stiahla som PC Suite a nainstalovalo sa to bez problemov, coz nemozem povedat o synchronizacii - ta uz bez problemova nebola - nejako to robi problem pri kalendari ... :( :( :(
A co sa tyka MyPhoneExploreru /ktory pouzivam uz roky a vyhovuje mi po vsetkych strankach/ tak ten nefachci - tvari sa, ze satio indentifikuje, no pri konci "instalacii" vyhodi chybu a nepodari sa ho pripojit.
A vyskusala som aj temu aj hru, dakujem :) , podarilo sa to nakopnut ...
martin_g
---------------------
---------------------

Synchronizácia občas blbne aj mne, ale zvyčajne je to len pri prvej synchronizácii po pripojení telefónu, keď dám následne synchronizovať ručne tak všetko prebehne OK. No a občas mi niektoré poznámky alebo udalosti v kalendári načíta z telefónu dva krát, čiže následne sú v outlooku duplicitne.

Mrkol som sa na stránky o MyPhoneExplorer a Satio zatiaľ nie je medzi podporovanými telefónmi, takže treba asi ešte trochu počkať.
Samsung Galaxy S23 Ultra
artep13
začiatočník
začiatočník

Co sa tyka tej synchronizacii, tak som si pekne do kalendara v PC Suite nahodila vsetky ´narodeniny´ a ked som dala synchronizovat s telefonom tak to spravilo taku vec, ze mi do MT dalo len obdobie januar az maj a ostatne mesiace nie, coz by ma az tak nemrzelo, keby mi tie ostatne mesiace nezmyzli aj z kalendara PC Suite, tak som to tam pracne nahodila nanovo, dala synchronizaciu a spravilo to iste ... treti krat som uz neskusala /3 hodiny zabite/ :(
Napísať odpoveď