zachrana kontaktov w910
zachrana kontaktov w910
Zdravim nedavno som na dovolenke utopil svoj SE W910i v cervenom vine. Odisiel mi procesor a v servise povedali ze procak sa meni spolu so zakladnou doskou a opravu odhadli na 50-70 eur co sa mi uz vzhladom na mobil neoplati. Telefon sa normalne zapne ale dalej nic iba zostane rozsvietena obrazovka. Jedine co ma trapi je ze SE ukladal kontakty do telefonu a nie na SIM takze som stratil polovicu kontaktov. Viem ze v servise aj obnovuju stratene data ale za peknych par desiatok eur. Chcel by som teda vediet ci by som si sam mohol nejak vytiahnut kontakty z pamate. Cital som ze sa musim prepracovat k flashke a dat ju do ineho zariadenia kde si to precitam ale neviem ci to je pravda. Neda sa to nejak cez PC ? Alebo poradte nejaky sposob ako na to. Kludne aj zlozitejsie som elektrotechnik takze by som sa mohol aj do tej flashky pustit. Diky za rady
Re: zachrana kontaktov w910
Nazdar, cez tu flashku by to mohlo ist, ked zozenies podobny mobil s rovnakou zakladovou doskou. Treba si ale dat pozor, pri jej premiestnovani do druheho mobilu, pretoze zrejme nebude v nejakej patici, ale priamo napajkovana. Ide aj o to, ci sa ti oplati skusat to s funkcnym mobilom, aby si neprisiel aj o ten pri neocakavanych problemoch.